За нас – Добре дошли!

За нас

За нас – Добре дошли!

За нас – обща информация: Комплекс БОЗУКОВИ е разположен в истинско райско кътче от Родопа планина, на тихо и спокойно място, сред невероятно красива природа. Намира се в с. Загражден, община Баните, област Смолян. Разполага с къща за гости, самостоятелна вила с джакузи, 2 механи с камина, външно барбекю, открит басейн + детски басейн (през лятото), детска площадка, пясъчник, съоръжения за спорт, сауна, панорамна релакс беседка с прекрасен изглед към околностите на с. Загражден, просторен двор с градина, безплатен паркинг и безжичен интернет в общите части.

За нас – Комплекс Бозукови Загражден

разполагаме с леглова база за настаняване до 33 човека, а двете механи-трапезарии са с общ капацитет до 50 места.
Къщата за гости е с 10 стаи и капацитет за настаняване общо 24 легла.
Самостоятелната вила е с капацитет за настаняване от 7 до 9 човека.

На около 700 м от комплекс Бозукови има магазин за хранителни стоки с кафене и фурна.

Край село Загражден е Загражденската екопътека. Ако желаете да се отърсите от натовареното ежедневие и да се слеете с природата, преход по Загражденската екопътека гарантирано ще Ви презареди! Можете да направите разходка по екопътеката сами, но препоръчително е да бъде с местен опитен водач. Препоръчват се: удобни затворени обувки, леко облекло от памучна материя, раница с храна и вода, връхна дреха.

Когато видите местоположението на селото, ще разберете защо е наречено така – обърнато към слънцето, загърнато в меката зелена прегръдка на планинските хълмове.

Комплекс БОЗУКОВИ Загражден е идеално място както за семейна почивка, релакс и уединение сред природата, така и за срещи с добри приятели и празнуване на различни поводи и събития!

Заповядайте, ще се радваме да бъдете наши гости!
Комплекс БОЗУКОВИ Загражден Ви очаква!